*

Aura Salla Rohkeasti eurooppalainen, ylpeästi suomalainen. #aurasalla2014 #eurovaalit #kokoomus

Kaikki blogit puheenaiheesta Paavo Väyrynen

No, tulihan se sieltä - Korhosen kosto

Keskustan ex-puoluesihteeri Jarmo Korhosen uuttuuskirja on joutunut oitis median riepottelemaksi. Aivan selvästi tällä kirjallaan Jarmo Korhonen yrittää tehdä omasta härkäsestä kärpäsen, tyyliin ”mutta niin kepluttelivat nuo muutkin ja  sitäpaitsi 10-kertaa törkeämmin”,  ja näin hän kuvittelee saavansa synninpäästön ja tekevänsä paluun Suomen poliittisen näyttämön parrasvalohin. .... Sorry Jarmo, sinut on jälleen kerran paljastettu – ei onnistu.

Kaikki ei ole kaupan

Etenkin keskustan ja perussuomalaisten riveistä on kuulunut kummia kaikuja suomettuneelta seitsemänkymmentäluvulta Venäjän sekä EU:n välisen talouspakotejupakan tiimoilta.

Tohtori Väyrynen, menneisyyden vanki

Kuka enää muistaa aikaa, jolloin Suomessa kumarrettiin syvään itään silloinkin, kun siihen ei olisi ollut tarvetta? Onhan meitä muistajia, minäkin. Hammasta purren yritin kestää punamultavetoista politiikkaamme, jota sävytti usko ikuiseen Neuvostoliittoon, suljettuun talouteen ja sulle-mulle -politiikan autuuteen. Vapauden tuulet alkoivat vihdoin puhaltaa 1980-luvun lopulla kommunismin kaaduttua omaan mahdottomuuteensa, jolloin Suomikin pääsi idän ikeestä yhdentymään länteen, johon se aina on henkisesti kuulunut.

Paavo ja Paavon pyrky

Keskustan vastavalittu europarlamentaarikko Paavo Väyrynen ilmoittaa blogissaan pyrkivänsä puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Hän haluaa puolueen sisäpiiriin, jotta voisi antaa asiantuntemuksensa ja kokemuksensa puheenjohtaja Sipilän ja koko puoluejohdon tueksi.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014073018529714_uu.shtml

Valtuuston puheenjohtajan tehtävä kiinnostaa Väyrystä, koska puheenjohtajalla on läsnäolo- ja puheoikeus myös puoluehallituksessa ja sen työvaliokunnassa. Puheenjohtaja on myös yksi puolueen hallitusneuvottelijoista.

Paavo Väyrynen tänään

Väyrynen pohjustaa paikkaansa ensi vuoden vaalien jälkeiseen valtioneuvostoon. Väyrynen sanoo toivovansa ennenaikaisia vaaleja, jotka hänen mukaan olisi pitänyt järjestää jo aikaa sitten.

Europarlamenttiin lähtevä Väyrynen on ehdolla myös eduskuntavaaleissa. Hän palaa Suomeen, jos hän pääsee valtioneuvoston jäseneksi. Hän mainitsee ulkoministerin tehtävien kiinnostavan häntä.

Lappi ja Suomi valitsi Paavon

Maakuntalehti Lapin Kansa äityi otsikoimaan päivän lehdessä, että "Lappi sai ikoman mepin". Hyvä niin, että Lapistakin on yksi meppi, koska kyse on kuitenkin pinta-alaltaan liki puolesta Suomea. Oikeasti Lappi on aivan liian pieni areena Paavo Väyryselle. Koko Suomen ja ainakin miljoonan ajokilometrin Paavostahan on kyse.

Eurovaaliehdokkaiden latteuksia

 

"Kannatan pankkiunionia koska kokemus  osoittaa ylikansallsen finanssikapitalismin riski". Näin vastasi keskustapuolueen euirovaaliehdokas Timo Kaunisto kun kysyin hänen kantaansa Suomen osallistumisesta pankkiunioniin. Samantapaisen vastauksen antaisi varmaan moni muukin ehdokas nykytilanteessa kun kun yhteisen valvontaan ja yhteiseen vastuuseen perustuvaa pankkiunionia rakennetaan.

Paavo Väyrynen on hyvä ehdokas EU parlamenttiin! Paavolle ääni pysyy Paavolla

Radiosta tuli Paavo Väyrysen haastattelu, jossa hän kertoi näkemyksiään mm. EU:n kehityksestä, Suomen kytkeytymisestä Unioniin, vaihtoehdoista joita Suomella on ollut käytettävissä, EU:n tulevaisuudesta, Suomen omasta itsenäisestä ulko-ja turvallisuuspolitiikasta, Ukrainan kahtiajakaantuneesta maasta, Venäjän ja Suomen välisistä suhteista, kahdesta valuutasta jne.

Paavo Väyrynen on maaseudun ja Lapin hyvä ehdokas. Ei ole yhdentekevää onko kaikki Suomen europarlaamentaarikot pääkaupunkiseudulta vaiko myöskin jostain muualta.

Kepun äänestäjä ei tiedä minkä puolesta äänestää!

Paavo Väyrynen kannattaa euroalueesta eroa. Olli Rehn kannattaa liittovaltiota. Siksi on perusteltua kysyä, mikä on keskustan linja? Minkä puolesta keskustan äänestäjä äänestää? Missä on äänestäjän "kuluttajasuoja".

Keskustan europarlamenttiryhmä Alde on kaikkein kiihkein liittovaltion kannattaja. Se on myös kaikkein maaseutuvastaisin. Ja keskustan mepit ovat tässä ryhmässä!

Näitäkin asioita kannattaa pohtia ennen äänestyskoppiin menemistä ja antaa ääni perussuomalaiselle ehdokkaalle. Niin tekemällä saat mitä tilaat!

 

Juha Sipilä vilautti Nato-korttia

Yle välitti tänään (7.5.2014) uutisen, jossa Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä arvioi Suomen ja Ruotsin puolustusyhteistyö mahdollisuuksia sekä maamme suhdetta Natoon. Sipilä kertoi, että "tottakai siitä Natosta pitää voida keskustella mutta tässä tilanteessa ei ole päätösten aika". Puheenjohtaja Sipilä pitää siis mahdollisena, että Suomi saattaisi hakea jossain tilanteessa Nato-jäsenyyttä. Tästä herääkin liuta kysymyksiä, joihin toivoisin Sipilältä tarkennusta. Mitä pitää tapahtua, että Suomi hakisi Naton jäsenyyttä? Milloin se "oikea hetki" voisi olla?

Julkaise syötteitä